Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Üdvözöljük honlapunkon!

A Rolo Express Kft. 1986-ban magánvállalkozásként kezdte meg működését, majd 1998-tól Kft-ként foglalkozik korszerű árnyékoló berendezések gyártásával, forgalmazásával, beszerelésével. Vállalkozásunk mára több alkalmazottat foglalkoztató korszerű gyártóvá nőtte ki magát.


Vállaljuk termékeink helyszínre szállítását, beépítését és karbantartási munkálatokat is. Cégünk mára már az ország egészét lefedő, bemutatótermekkel felszerelt viszonteladói hálózattal épült ki, ahol magánszemélyek illetve kivitelezők részére állunk nemcsak helyi bemutatótermünkben hanem az egész ország területén személyesen is rendelkezésre.


A gyártás a magyar szabványoknak és minőségi követelményeinek megfelelően történik. Termékeink döntő része külföldi alapanyagokból kerül legyártásra. Termékeinkre teljes garanciát vállalunk.


Cégünk a mai építési követelményeknek megfelelő redőnyök gyártásával és beépítésével foglalkozik, valamint hőszigetelt műanyag nyílászárók, fa beltéri ajtók, ipari- és lakossági kapuk kereskedelmével és exclusív napellenzőkkel, naphálókkal, zsalúziákkal, egyedi rolettákkal, reluxákkal, szalagfüggönyökkel és hagyományos beltéri árnyékolók széles választékával állunk mindenki rendelkezésére.