Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Markilux 8000 kültéri árnyékoló

Nagyobb felületekhez, nagyobb atmoszféra. Íme az árnyékoló, ami nem ismer határokat.

Markilux 8000

3 mezőig lehet összekapcsolt szerkezet - nagy kiterjedésű felületek lefedésére.

Stabil árnyékoló szerkezet. Ezt az árnyékolót kb. 35 m2-es felületig egyrészes szerkezetként szállítjuk. 700 cm-es szélességtől a szerkezetek összekapcsoltak, de folytonos profillal rendelkeznek. Könnyű és egyedi rögzítésűek. A síntartó klipsz funkcióval még gyorsabbá válik a felszerelés.

Bármelyik szövet választható a Markilux - kollekcióból. Tökéletes választás lehet a swela transolair, és a Perfotex, ami speciális lyukasztással készül.

A napellenző szövet, varrat nélkül, maximum 700 cm hosszú lehet. A vezetősínek 100 cm-nél jobban nem nyúlhatnak túl a peremen.

A szövet feszességéről 2 egymástól függetlenül működő gázrugós elem gondoskodik. Egy stabil tengely minimalizálja a szövet és a profil süllyedését.

Különlegességek:

A szövet, egyedi súlya miatt megsüllyedhet , ami nedves állapotban fokozódik. Ezért nagyobb szerkezetek esetén egy anyag alátámasztó cső szükséges az árnyékolóhoz. Sima dőlésszög esetén szintén ajánlatos egy anyag alátámasztó cső.

Az árnyékoló szerkezet alapáron választható színei:

Felárért kívánság szerint bármely RAL színben megrendelhető.