Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Markilux 780-880 kültéri árnyékoló

Mindegy, hogy kívülre, vagy belülre szerelik, a kis, ellenhúzásos Markilux 780-880 szebbé varázsolja az összes évszakot.

Itt van ő, ha szükség van rá - és teljesen eltűnik a tokban, ha a napot tisztán szeretné élvezni. A típus jellemzője a szép kiképzésű tok és a kefés tömítés, ami tisztítja a szövetet a ki és behúzáskor.

Stabil árnyékoló szerkezet. Ez az árnyékoló kb. 12 m-es felületig rendelhető. A profil gondoskodik az egyszerű és egyéni rögzítésről. Nagyobb felületnél egy kiegészítő szövetvédő tengely teszi a szerkezetet még stabilabbá. A síntartó klipsz funkcióval még gyorsabbá válik a felszerelés.

Bármelyik szövet választható a markilux - kollekcióból. Tökéletes választás lehet a swela transolair, ami a kellemes árnyékolás mellett még a kilátást is lehetővé teszi.

A napellenző szövet maximum 400 cm hosszú lehet. A vezetősínek 80 cm-nél jobban nem nyúlhatnak túl a peremen.

Rendelhető kézi meghajtással nemesacélból készült hajtókarral, vagy motoros működtetéssel.

Az ellenhúzás - változtatható hevederrel elasztikus szövetből- gondoskodik a megfelelő szövetfeszülésről (maximális szövetfeszülés teljesen kitekert napellenzőnél köztes állapotban konstrukciófüggő, anyag-alátámasztó cső nagy felület esetén).

Kiegészítők:

  • Szél-/ fényérzékelő
  • Motoros meghajtás és rádiós vezérlés

Az árnyékoló szerkezet alapáron választható színei:

Felárért kívánság szerint bármely RAL színben megrendelhető