Napellenzők

Fedezze fel a Markilux világát!

Műszaki újdonságok!

Markilux Bionikus napellenző kar:
A Markilux által kifejlesztett bionikus kar vadonatúj technológiájának köszönhetően a napellenzőkarok tökéletesen zaj- és súrlódásmentesen mozognak. A természet ihlette műszaki megoldás lényege, hogy ez a high tech feszítő egység kijavítja a mozgókarok erőátvitelét, ezáltal gondoskodik az egyes alkatrészek hosszabb élettartamáról. A nagy nevű német Fraunhofer Intézet terhelési vizsgálatai bizonyítják, hogy a bionikus kar akár 50.000 nyitás esetén is tökéletesen működik. A bionikus karra 10 év garanciát biztosítunk.

Markilux ultrahangos szövetragasztás:
Új eljárás az acryl és sunsilk szöveteknél a varrás helyettesítésére.
Az árnyékoló automatizálás elterjedésével a napellenző szövetek egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Az ultrahangos ragasztási eljárás előnye a varással szemben, a jóval hosszabb élettartam az olyan érzékeny ponton is, mint a vászon illesztés. A ragasztás az időjárás káros hatásai mellet sem öregszik el, és a szövet megjelenése is sokkal esztétikusabbá válik. A vászon egyes darabjainak teljes felületű ragasztása optimális erőelosztást biztosítanak.

Markilux ultrahangos szövetragasztás

 

 

 

 

 

 

Markilux nanotechnológiás festés az öntisztulás záloga:
Önnek nincs többé gondja a napellenző tisztítására. A nanotechnológiás festésnek köszönhetően a szennyeződések nem tudnak rátapadni a napellenző szerkezetére, így a koszt az eső egyszerűen lemossa. A markilux által kifejlesztett új fizetési módszerrel valamennyi napellenző rendelhető.

Öntisztító napellenző szövet swela sunsilk SNC anyagból:
Ez a különösen finom szövésű vászon sima polyester alapanyagú, amelynek köszönhetően különösen strapabíró, és fényálló. A szövet gyártásánál is használt nanotechnológia előnye, hogy az eső könnyedén megszabadítja a poros, olajos, zsíros szennyeződésektől. A kosztaszító sunsilk anyag éveken át megtartja intenzív színeit.

Markilux sunsilk SNC

 

 

 

 

 

 

Fűtőtest:

Markilux 6000-es karos napellenzőhöz kifejlesztett egyedi gyártású fűtőtest. Késő őszi reggelen a teraszon pihen és fázik, a napellenzőre szerelt fűtőtest 1300 Wattos teljesítménye gondoskodik a hideg elűzéséről. S hogy minden kényelmes legyen: a fűtőtest a napellenző távirányítója segítségével működtethető!

 

Integrált halogénégők
A megfelelő világítás hangulatot teremt: nem csak a belső terekben, hanem a teraszokon és a balkonon egyaránt. Árnyékoló három vagy több mozgatható halogénégővel, amit a homlokprofilba integrálnak.