Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Markilux télikert árnyékolók

Markilux 780/880 árnyékoló (kerek vagy szögletes tokkal)

Mindegy hogy kívülre, vagy belülre szerelik a kis, ellenhúzásos markilux széppé varázsolja az összes évszakot. A típus jellemzője a szép kiképzésű tok és a kefés tömítés, ami óvja a szövetet ki- és behúzásokkor. A napellenző 12 nm felületig rendelhető, max. 400 cm-es szövettel.

Markilux 8000 árnyékoló, sík szerkezet

Markilux 8000 hajlított szerkezet. A nagyobb felületekhez, nagyobb atmoszféra. Íme az árnyékolók amik nem ismernek határokat. (Összekapcsolható szerkezetek 1950 cm szélességig) 35 nm-ig az árnyékolókat egyrészes szerkezetként szállítjuk. A vászonfeszességről két egymástól függetlenül működő gázrugós elem gondoskodik.

Markilux RS 8000 árnyékoló

Egy rendszer, ami a teraszokat is kellemes, árnyékos hellyé varázsolja. Nagyvonalú árnyékoló akár üvegezés nélkül. Az RS 8000 típus stabilan és biztonságosan szerelhető be a Markilux 8000 típus alá, anélkül, hogy télikertet kellene építeni. Ez a szerkezet mindenütt hasznos, ahol nagy terek árnyékolását kell megoldani. A Markilux RS 8000 akár 3 összekapcsolt markilux 8000 típus alá is beépíthető. Ebben az esetben 700 cm kinyúlás érhető el.

Markilux 8500

Markilux Baldachin árnyékoló

A belső terek árnyékolója, ami mindig szellős hatást kelt. A Markilux Baldachin nemcsak otthonossá tesz, de egyszerű megoldást is kínál.

Markilux Baldahin