Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Roll-Therm vakolható alumínium redőny

Beépíthető, vakolható és egyben energiatakarékos redőny!

Az egyik legoptimálisabb redőnyrendszer az új építkezésekhez.

A ROLL-THERM vakolathordozó elemek kimagasló tulajdonságainak köszönhetően védenek a hidegtől, melegtől, zajtól, a kellemetlen idegen betekintéstől. Nyugalmat és kényelmet hoz az Ön otthonába.
Az ablak elé épített vakolathordozó felülettel ellátott redőnyök esetén nincs hőhíd, mint a hagyományos, falba épített rendszereknél. Ezen sajátos beépítéssel elkerülhető a hőveszteség, figyelemreméltó energiamennyiség takarítható meg, a fűtési költségek jelentősen csökkennek. A vakolható redőnyök beépítése során az áthidalókban megfelelő helyet kell a tok számára kihagyni.

Normál kialakítás gurtnis mozgatás esetén: Kialakítandó hely szélessége = teljes nyílásszélesség. Ennél a helykialakításnál a heraklith lap a fal külső síkjával egyvonalban van.

Helykihagyás egyoldalas redőnytok kiszélesítés esetén: Kialakítandó hely szélessége = teljes nyílásszélesség, + 10-15 cm a mozgatás oldalán. Ha a redőnytok tetején, ill. hátulján szigetelőanyagot kívánunk elhelyezni, akkor a kialakítandó hely méreteit a szigetelőanyag méretével növelni kell.

 

A Roll-Therm vakolható alumínium redőny környezetbarát anyagaival gondoskodik a legoptimálisabb hő- és hangszigetelés biztosításáról

A redőnytok vakolás után már nem látható. Az alsó szerelőfedél és a vezetősínek az ablak színéhez igazodóan színezhetőek. Az esetlegesen előforduló szerelési munkáknál a belső alkatrészek a külső szerelőfedél levételével könnyen hozzáférhetőek. Így a lakótérben nem keletkezik szennyeződés és a tapétát sem kell rongálni.

A redőnydobozokat egy homlokzaton belül, a nyílászárók esetleges különböző méretei ellenére is, mindig azonos méretű dobozokból gyártjuk, a nyílászárók egyöntetű falközi behelyezése érdekében.

 

A vakolható redőnyrendszer igény szerint megvásárolható redőnytokba épített rolós szúnyoghálóval is. Választható redőnydoboz méretek: 138, 165, 180 és 205 mm.

Hajlított tokszerkezet, 20°-ban megtört szerelőfedéllel és 15 mm-es heraklith lappal.

Duplafalú görgőzött alumínium redőnylamelláink környezetbarát szigetelőhabbal vannak kitöltve, amely nemcsak optimális hő- és hangszigetelést biztosít, de kimagasló stabilitást és biztonságot is nyújt.

A ROLL-THERM vakolható redőnyrendszer választható alumínium vagy műanyag redőnylamellával egyaránt. Mind az alumínium, mind a műanyag lamellából széles színskála áll rendelkezésre.


Redőnymozgatási lehetőségek: kézi (gurtni, kurbli) és motoros.

 

PDF prospektus

» Roll-Therm prospektus (268.7 Kb)