Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Roka falazatba építhető redőny

A nap, az eső, a zaj, valamint a túlzottan kíváncsi járókelők vagy szomszédok bepillantásai ellen védő, valamint energiatakarékosságot célzó, átmeneti hővédelemként szolgáló redőnyszekrények jelentős mértékben növelik egy épület értékét. A redőnyök ablakokba, vagy erkélyajtókba történő szakszerű beépítéséhez különféle variációjú és méretű redőnyszekrények állnak rendelkezésre. Az évek hosszú sora alatt folytatott következetes továbbfejlesztésnek köszönhetően, ezek a korszerű kész szerkezeti elemek megfelelnek a modern és költségtakarékos építési mód követelményeinek.

A hatályos épületfizikai irányértékek konzekvens teljesítése mellett, számtalan előnyt kínálnak Önnek a gyakorlatban is jól bevált redőnyszekrények:

  • A külső falba történő integrációnak köszönhetően, optikailag elegáns megoldások válnak lehetővé a homlokzatkialakítás és az ablakfelületek méretének korlátozása nélkül. Ezzel egyidejűleg elkerülhetővé válik a redőnyszekrény korhadása és szennyeződése, így hosszútávon működőképes marad.
  • A redőny beépítése már a nyers építési fázisban is problémamentesen elvégezhető, így elkerülhetővé válik a költséges utólagosan történő beszerelés.
  • Az elektromos meghajtások beépítése, akár utólagos beszerelésként is, problémamentes.
  • A redőnyszekrények fokozott lopás elleni biztonságot nyújtanak, hiszen a redőny kívülről történő feltolása, az ablakkáván belüli megvezetése miatt, megfelelő záró berendezésekkel párosítva, messzemenőkig elkerülhető.

A homlokzat különféle ablakformákkal, loggia- és erkélyajtókkal történő építészeti kialakításainak nincs határa. A kifogástalan konstruktív megoldás garanciája a gyakorlatban kipróbált, megtervezett, készre gyártott redőnyszekrény elem. A szakmában dolgozó szakemberek által nyújtott tanácsadások megfelelő biztonságot nyújtanak a kivitelezés és az alkalmazás területén.