Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

   

Roll-Ex redőny

Tökéletes megoldás új épületeknél és utólagos beépítéskor!

Kényelem és biztonság - két kiváló tulajdonság egyesítése egy külső redőnydobozban

A ROLL-EX redőnyszekrény a rovarvédelmi kombinációs elemekkel Önnek intelligens és időtálló megoldást kínál. Ezzel nem csak az időjárás viszontagságaitól, zajtól, idegen betekintéstől és betöréstől óvja otthonát, hanem a nemkívánatos rovarokat is távol tartja. Legyeknek, szúnyogoknak, darazsaknak és egyéb rovaroknak nincs semmi esélyük bejutni az Ön lakásába. A ROLL-EX redőnytok rovarvédelmi elemek ehhez hatékony segítséget nyújtanak.

A vezetősínben és a zárólécben elhelyezett kefék a zajcsillapításról, szigetelésről és a legoptimálisabb tömítésről gondoskodnak.
A lakótérben - konyha, hálószoba, gyerekszoba, - és mindenhol ahol rovarvédelem szükséges a ROLL-EX redőny kombinációs elemek gond nélkül beilleszthetők. A speciális vezetősínnek köszönhetően a redőny és a szúnyogháló függetlenül egymástól és együttesen is használható.
Ennek a kettős funkciónak az az előnye, hogy az egymástól függetlenül működő két rendszer biztonságosabb működést és hosszabb élettartamot biztosít.

Általános információk

A rendszer elemei minőségi anyagokból készülnek, melyek garanciát jelentenek a kifogástalan működésre, és hosszú élettartamra.
Az ROLL-EX redőnyszekrény külsőtokos redőnyrendszer beépített rovarvédelemmel, 138, 150, 165, 180 mm-es dobozméretekkel, minden Standard színben választható. Az alumínium elemekből készülő redőnyök igény szerint minden Ral színben szállíthatók.

A redőny választható gurtnis, zsinóros, elektromos vagy kurblis mozgatással. A szúnyogháló mozgatása kézzel történik. Szúnyoghálóink a legjobb fényáteresztő PVC bevonatú UV álló üvegszálas hálóból készülnek és a külső területekre kitűnően alkalmasak.

A termék ezen kívül időjárásálló és nem éghető anyagból készül. A rugós tengely és a szúnyogháló alsó részének kétoldali rögzítése a vezetősínben biztosítja, hogy a háló mindig feszes maradjon.

PDF prospektus

» Roll-Ex prospektus (544 Kb)