Markilux 6000 napellenző - A legszebb teraszok napellenzője

Markilux 6000 típusokUgye az Ön házának is megvan a saját stílusa? Éppen ezért megérdemli a tökéletes napellenzőt. A markilux 6000 csodálatos harmóniát alakít ki, hiszen a napellenző alakja, színei és alapanyaga által olyan összhatás teremthető, ami pontosan illeszkedik otthona külsejéhez.

A markilux 6000 sorozatban három kreatív stílusvilágú napellenző típus gondoskodik arról, hogy megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt. A Club, a Studio és a Lounge kivitel választható vidám színekben, a high tech stílushoz közel álló fémes csillogással, vagy a klasszikusan elegáns megjelenéssel.

Természetesen mindhárom típus megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, innovatív technológiai megoldásaik pedig olyan előnyöket nyújtanak, amilyenekre mindeddig, egyetlen más napellenző sem volt képes.

Markilux 6000 Club - A legvidámabb házakon is otthon van

Színes, fiatalos, friss.

A markilux 6000 Club napellenzők a színekkel és élményekkel teli életérzés kifejezői. Az árnyékoló négy különböző színben rendlehető szép, keretes tokjával a keretek és családi házak izgalmas díszévé válhat.

Markilux 6000 Studio - A modern otthonok napellenzője

Modern, decens, mégis időtlenül elegáns.

A markilux 6000 Studio napellenzőket a színes ragyogás, a fényes króm keret és a letisztult stílusvilág teszi időtlenül elegánssá, optikailag különlegessé.

Markilux 6000 Lounge - Az elegáns házak árnyékolója

Klasszikus, egyedi, mégis modern.

A markilux 6000 Lounge napellenzők fekete króm vagy tükörfényes kerettel illetve matt, faberakásos, esetleg acélhálós tükörrel rendelhetők.