Kültéri Markilux napellenzők

Könyökkaros napellenző

A könyökkaros napellenzők a teraszok és a balkonok sokoldalú árnyékolói. Számos különbözőmodellt kínálunk, de egyvalami minden típusban közös: a minőség, amely a design, a funkció és a műszaki háttér terén is tapasztalható. A minőség teszi valamennyi markilux napellenzőt különlegessé.

Tokozott napellenzők

Ennél a tökéletes kényelmet nyújtó napellenzőnél a tengely, a szövet és a kartechnika egyaránt védett, hiszen ezek a zárt tokban helyezkednek el. Ha arra törekszik, hogy a gondosan kiválasztott árnyékoló szerkezet védett legyen, akkor az Ön számára a tokozott napellenző a tökéletes választás.

Féltokozott napellenzők

Ennél a típusnál a tengelyt és a mechanikát felül és oldalt is egy védőtető veszi körül, amely megvédi a napellenzőt az időjárási viszontagságoktól. Mivel a mindenütt védett tokozott napellenzők nem mindenhová szerelhetők fel, ezért a féltokozott típus alulról nem teljesen zárt.

Hagyományos könyökkaros napellenzők

Ha a napellenzőt a felszerelés helyén megvédi valami a külső behatásoktól – pl. falbemélyedés alá szerelik, vagy egy kinyúló tető alá – akkor a hagyományos könyökkaros napellenzőt válassza balkonja vagy terasza árnyékolására. Ennél a típusnál sem a tengelyt, sem a mechanikát nem veszi körülburkolat.

A termékekről bővebb információt a Markilux honlapján talál.

Tökéletes nyár