Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Hörmann tolókapu-meghajtás

Reprezentatív meghajtás szárnyaskapukhoz

Tegye könnyebbé és biztonságosabbá életét!
Ugye ismerős szituáció: esik az eső... kiszáll, a kaput kinyitja, majd az autóval be- vagy kihajt... ezután ismét kiszáll, és a kaput bezárja.

Tegye könnyebbé és biztonságosabbá életét! A Hörmann szárnyaskapu-meghajtással anélkül nyithatja-zárhatja udvari kapuját, hogy ki kellene szállnia - kényelmesen, rádió távirányítással, a kocsiban ülve.

TÜV által igazolt DIN EN 13241-1 biztonság:
A Hörmann bejárati kapu meghajtások biztonságosak a nyitási és zárási fázis minden szakaszában. A Rota Matic és Linea Matic hajtásnál az üzemeltetés folyamán fellépő erőket számos kapuszélességnél és beépítési szituációban vizsgálták és minősítették. (TÜV)

A Linea Matic tolókapu motor legfőbb jellemzői a kompakt, magasságban állítható aluöntvény ház, üvegszál erősítésű műanyag felsőrésszel, valamint a megbízható hajtás-elektronika. A hajtásrendszer időjárásálló és karbantartásmentes.

Az STA tolókapu meghajtás legfontosabb jellemzői az alumíniumból és műanyagból készült kompakt, erős ház és a megbízható elektronika. További előnye e meghajtásnak, hogy a változó hosszúságú fogaslécek révén rugalmasan felszerelhető szinte bármely tolókapura. Természetesen nagyon időjárásálló a ház, a fogaslécek és a konzolok is. A rögzítő anyagok akár nemesacélból is megrendelhetők. A meghajtás teljesen karbantartásmentes. A kapu futása nyitáskor egyenletes, záródáskor a végállás előtt lágyan lefékez. Ha akadálynak ütközik a kapu, a motor azonnal megállítja, és röviden az ellenkező irányba mozdítja, hogy az akadály kiszabaduljon.