Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Mellékajtók garázskapukhoz

A Berry- és a szekcionált kapukkal egyező megjelenéssel

Mellékjatók billenőkapukhoz
A Berry-kapuval megegyező megjelenéssel

Mellékajtók szekcionált kapukhoz
Egyszerűek és praktikusak


A kapu mellé mellékajtó beépítése nagyon praktikus megoldás, ha a garázsból a kapu felnyitása nélkül, gyorsan szeretnénk tárgyakat kihozni. Abban az esetben is hasznos megoldás, ha egy másik gépkocsival már csak közvetlenül a garázskapu előtt tudunk parkolni, és az elzárja a garázsba való bejutást.

Hörmann garázskapu mellékajtók billenőkapukhoz a Berry-kapuval megegyező megjelenéssel

Így valóban gyors és kényelmes a bejutás

A mellékajtók igen praktikusak, ha kerti gépeket vagy kerékpárt szeretnénk kihozni a garázsból anélkül, hogy a garázskaput felnyitnánk.

A Hörmann mellékajtók megjelenése teljesen azonos a Hörmann kapukkal. A bal oldalt ábrázolt példák jól mutatják, hogy a kazettás kapulap és mellékajtó mintázatza tökéletesen együtt fut. További előny, hogy a Hörmann az összes többi Berry kapuhoz is kínál mellékajtót.

A Hörmann mellékajtók kívánságra üvegezett változatban, és egyedi kilincsagrnitúrákkal is kaphatók. Az acél mellékajtók különböző RAL-színekben is szállíthatók.

Hátsó kijáratoknál, ahol a kapulap és a mellékajtó azonos megjelenése nem játszik szerepet, a KSi 40 biztonsági ajtót ajánljuk. Ez az erős és masszív biztonsági ajtó szükséges, ha a garázsból be lehet jutni a házba, és/vagy a garázsban olyan értékes tárgyakat is tárol, mint kerékpárok, szerszámok.

Hörmann mellékajtók szekcionált garázskapukhoz - egyszerűek és praktikusak

Gyors és kényelmes bejutás a garázsba

A mellékajtók igen praktikusak, ha gyorsan szeretne pl. kerti gépeket, vagy kerékpárokat a garázsból kihozni, a garázskapu felnyitása nélkül.

A Hörmann mellékajtók azonos megjelenésűek a Hörmann kapukkal. A bal oldali ábra igen jól példázza, hogy a kapu és a mellékajtó kazettái tökéletesen együttfutnak. Ezt a design-t kínálja Önnek a Hörmann az összes többi szekcionált kapu - mellékajtó kombináció esetén is.

A Hörmann mellékajtók üvegezve és akár egyedi kilincsgarnitúrákkal is kaphatók. Az acél mellékajtók a RAL-szerinti egyedi színekben is szállíthatók.

Hátsó kijáratokhoz, ahol nem számít a kapu és a mellékajtó megjelenésének azonossága, a KSi 40 biztonsági ajtót ajánljuk. Ez egy stabil és erős biztonsági acélajtó, mely szinte kötelező, ha a garázs egyben a ház második bejárata is, és/vagy garázsban értékes tárgyakat, drága kerékpárokat vagy szerszámokat is tárol.

A Hörmann beltéri ajtókkal Ön biztonságosan tervezheti irodaépületeit

A Hörmann új épületekhez vagy felújításokhoz az épület minden részéhez kínál ajtókat acélból, acélból/fából és alumíniumból és alumíniumból. Mindenkit meggyőz e program a jó minőségnek, a széles színválasztéknak és a sokféle tartozéknak köszönhetően.