Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Hörmann szárnyaskapu-meghajtás

Reprezentatív meghajtás szárnyaskapukhoz

Tegye könnyebbé és biztonságosabbá életét!
Ugye ismerős szituáció: esik az eső... kiszáll, a kaput kinyitja, majd az autóval be- vagy kihajt... ezután ismét kiszáll, és a kaput bezárja.

Tegye könnyebbé és biztonságosabbá életét! A Hörmann szárnyaskapu-meghajtással anélkül nyithatja-zárhatja udvari kapuját, hogy ki kellene szállnia - kényelmesen, rádió távirányítással, a kocsiban ülve.

A Hörmann DTA szárnyaskapu-meghajtás modern, karcsú külsejével valamint az alumínium és nemesacél kombinációjú megjelenésével remekül illeszkedik a szárnyaskapukhoz. Esztétikus
a külső megjelenése és sokáig megőrzi eredeti külsejét. Ezért az összes rögzítőelem tartós
és időjárásálló, a csavarok akár nemesacélból is szállíthatók.

.   A meghajtás teljesen karbantartásmentes: nincs olajozás, zsírozás vagy kenés. Példaszerű a meghajtás-design, a funkció és a biztonság együttese.
.   Nyitáskor a kapu rángatózás nélkül, egyenletesen nyílik. Záródáskor, a végállás előtt lágyan lefékez, és olyan halk, hogy éjszaka senkit sem zavar.
.   A biztonság érdekében pedig:akadály esetén a kapu azonnal megáll és röviden az ellenkező irányba mozdul.
.   A becsípődés lehetősége teljesen kizárt.
.   A teljes kompatibilitás révén nagyobb kényelem és kevesebb költség.
.   Egyetlen távirányítóval működtetheti a garázskaput, az udvari behajtó kaput és a ház bejárati ajtaját - ha ezeket a Hörmanntól vásárolja.
.   Nem lesz szüksége kiegészítő vevőegységekre, így megtakaríthatja a különböző gyártók meghajtásrendszerei közti összehangolásának költségeit. Időt és pénzt takarít meg, továbbá mentesül az idegeskedéstől.