Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Szekcionált Hörmann garázskapu

Komfort és meggyőző biztonság! 

Egyhéjú és duplafalú acélkapuk: Komfort és meggyőző biztonság
Tömörfa-borítású kapuk: Tömörfa kapuk első osztályú kézi feldolgozással
Design acélkapuk: Akár a bejárati ajtóval összhangban is
Tömörfa-borítású design kapuk: A természetesség, eredetien szép megjelenésében
Garázskapuk mellékajtói: Egyszerű és praktikus

A Hörmann szekcionált garázskapuval Ön, a nagy nemzetközi piacon szerzett, több évtizedes Know-how mellett dönt. A Hörmann szekcionált garázskapuk a legjobb anyagminőséget, a kimagasló minőségű megmunkálást, valamint a kényelmes kezelhetőséget és a tartós üzembiztonságot jelentik. Mi ehhez a nevünket adjuk.

Az elegáns Hörmann automata szekcionált garázskapuk függőleges irányba nyílnak. Így több szabad hely marad a garázs előtt - és a teljes áthajtó szélesség szabaddá válik.
A szekcionált kapuk mindig használhatók - mindegy, hogy a garázs nyílása négyszögletes vagy srégelt, szegmentált vagy köríves alakú. Ez az utólagos modernizáláshoz is ideális megoldás. A Hörmann automata kapuk működtetése olyan kényelmes, mint akár egy televízióé. Egy gombnyomás, és esőtől, széltől védve, máris beállhat garázsába.

 

Minőség kompromisszumok nélkül!
A szekcionált garázskapuk függőlegesen felfelé nyílnak, így több hasznos hely marad a garázs előtt, illetve a garázs belterében. További előny hogy a szekcionált minden kapunyílásba beilleszthetőek, legyen a nyílás akár sarkított, szögletes, vagy boltíves.

» Hörmann szekcionált és Berry kapuk PDF prospektus