Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

Hörmann ProMatic garázskapu-meghajtás

A minőségi motoros garázskapu-meghajtás, melyet Ön is megengedhet magának!

Ideális EPU kapukhoz:
A ProMatic garázskapu-meghajtással a kocsiban ülve nyitja-zárja a garázskaput, gyorsan és kényelmesen mindössze egy gombnyomással! Ez a kedvező árú meghajtás az összes Hörmann garázskapuhoz tökéletesen használható, de leginkább az ETE és EPU szekcionált kapukhoz ajánljuk. Könnyen szerelhető, és ez akár utólagosan is egyszerűen megoldható. A karbantartás gondját itt akár el is felejtheti. A szabadalmaztatott fogasszíj a ProMatic-ot karbantartás menetessé teszi - nincs többé utólagos olajozás.

Működés és biztonság:
.   Betörésgátló, mivel 1 billió biztonsági kódból használ egyet.
.   Csak a Hörmannál kapható európai szabadalom: kapureteszelés a meghajtássínbe integrálva. Ha a kapu zárva van, akkor automatikusan reteszelve is, és ezzel együtt a feltolás ellen is védett.
.   Biztonságos - akadály esetén a kapu azonnal megáll.
.   Esztétikus palaszürke műanyag ház.
.   Beépített garázs megvilágítás.
.   Húzó- és nyomóerő max: 500 N(RAL-GZ 740 szerint bevizsgálva).

Minőség kompromisszumok nélkül!
Szeles, esős idő esetén is kényelmesen - az autóból való kiszállás nélkül - gombnyomásra működtethető a garázskapu. A Hörmann kapumozgató kényelmet és biztonságot nyújt Önnek. A kapu és a mozgató biztonsági egységként a TÜV által ellenőrizett rendszer.

Az európai szabványnak megfelelő biztonság!
Az Ön és a családja biztonságának érdekében a Hörmann kapuk alapfelszereltségben ellátottak ujjbecsípés elleni védelemmel, oldalsó benyúlás elleni védelemmel és zuhanságátlóval.

Hörmann SupraMatic garázskapu-meghajtás

A kapu intelligens meghajtása!


Ha az Ön kapuja egy SupraMatic meghajtással van felszerelve, akkor a kocsiban ülve kényelmesen és gyorsan nyithatja-zárhatja a garázskaput mindössze egy gombnyomásra. A SupraMatic tökéletesen összehangolt a Hörmann garázskapuval, de akár az összes járatos idegen gyártmányra is felszerelhető. A könnyű felszerelés utólagosan is egyszerűen megoldható. A karbantartás gondjait el is felejtheti! A szabadalmaztatott fogasszíjnak köszönhetően a SupraMatic meghajtás teljesen karbantartásmentes - nincs többé szükség utólagos olajozásra vagy utánállításra. A SupraMatic motor gyors és csendes!

Családjának védelméért!
A Hörmann garázskapuk és meghajtások egyenként és együtt is megfelelnek a 13241-1 számú Európai Szabványnak, és természetesen TÜV-vizsgával, valamint magyar ÉMI-engedéllyel is rendelkeznek.
Ha Ön is a Hörmann kapumeghajtás mellett dönt, akkor a meghajtástechnika legmagasabb színvonalúés minőségű termékének ad bizalmat.

» Hörmann bejáratikapu meghajtók PDF prospektus

» Hörmann garázskapu hajtás PDF prospektus