Almenük »

Kérem, hívjanak vissza!

Vegye fel velünk a kapcsolatot részletes kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

GGU INTEGRA tetőtéri ablak

A GGU VELUX tetőtéri ablak elektromos motorral ellátott változata, középső tengely körül forduló kétállású, szellőztethető zárszerkezettel

A GGU INTEGRA® ideális választás magasra betervezett tetőtéri ablakok esetén, illetve amennyiben teljes körű kényelemre vágyik. Ez az ablaktípus már az előre felszerelt motort, a kék jelzőfényű infravörös érzékelőt és az elektromos árnyékolók befogadására is alkalmas vezérlőegységet is tartalmazza. Önnek csak a hálózatra kell csatlakoztatnia a villásdugóval ellátott 7 m hosszú elektromos kábelt. Az esőérzékelő és az infra távirányító az ablak tartozéka, igény esetén azonban fali kapcsolót is rendelhet.

Az ablak szárnya tisztításkor teljesen átfordítható és egy retesz segítségével rögzíthető. Így mindkét kéz szabadon maradhat.

A kétállású zárszerkezet segítségével a helyiség akkor is szellőztethető, amikor az ablak zárva van. A folyamatos friss levegő utánpótlás az időjárási viszonyoktól függetlenül állandóan biztosított lehet. Egy mosható filter megakadályozza, hogy por, hó és rovarok jussanak be a szellőzőnyíláson keresztül a tetőtérbe. A motor az ablakot zárt állapotból 45 másodperc alatt 22 cm-ig nyitja.

A tok és a szárny anyaga rétegelt lemezből préselt és ragasztott fabetét, melyet egybeöntött fehér poliuretán bevonat fed. Kétféle hőszigetelő üvegezéssel (--59-es és --73-as), ill. réz, titáncink és előpatinázott cink borítással is kaphatók.